Любовта е лудост

През последните години празникът на любовта Свети Валентин намира своето място в българския празничен календар макар и неофициално. По повод на празника по идея на здравен клуб “Щастливец” при ПГИ “Алеко Константинов” с участието на здравен клуб “Модерен живот и здраве” при ПГ по туризъм се проведе среща разговор с поетесата Вилдан Сефер – младши експерт “Образование, култура и младежки дейности” към Областна администрация. Срещата бе посветена и на 50-годишния юбилей на ПГИ и патронния празник на ПГ по туризъм.
dsc02891Гости на празника бяха Елена Димитрова – старши експерт в РИО Кърджали, Златка Лапанова – главен експерт в РЗИ Кърджали, Кера Петрова – директор на ПГИ.
Срещата започна с презентация на тема “Любовта е магия”, представена от Хатидже Дургуд от X б клас в ПГИ. След това бе изнесен рецитал с любовни стихове от ученици от двете гимназии. Поетесата Вилдан Сефер представи свои стихове.
Понесени на крилете на поезията, присъстващите за миг забравиха ежедневните проблеми и се докоснаха до вечната магия на любовта.

Този пост беше публикуван в Новини и маркиран , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.