Хелоуин

23134886_10208383882793858_1223237845_o Повлияни от англоговорящите страни и техните традиции, Професионална гимназия по икономика “Алеко Константинов” град Кърджали за поредна година инициираха отбелязването на Хелоуин в училище. На 31 октомври всички ученици и учители бяха изненадани от тематичната украса за деня на Вси Светии.
Учениците имаха възможността да участват в конкурс за най-красив страшен костюм, конкурс за украса на класна стая а също така и в състезание за най-добре изработен тиквен фенер. Всички учители, маскирани участници и любопитни ученици се събраха във фоайето на училището, за да участват в забавните Хелоуин игри и да аплодират победителите в конкурсите.
Много смях, музикални поздрави, страшни костюми и весело настроение съпътстваха събитието. Журито бе изключително затруднено, но награди с лакомства и бонбони най-заслужилите участници в трите конкурса.
С този празник ПГИ “Алеко Константинов” насърчи за пореден път творчеството в образованието и уменията за „културно опознаване и изразяване” като част от основните компетенции в рамките на обучението през целия живот.

Този пост беше публикуван в Новини. Bookmark the permalink.

Comments are closed.