Награди за високи постижения на учители и ученици от Професионална гимназия по икономика „Алеко Константинов“

33145815_1858083567564132_6032694004351500288_n На 22 май на празничен коктейл в кафе-клуб „Инсайт“ областният управител Никола Чанев отличи изявени ученици, учители и творци по случай 24 май – Деня на славянската писменост и на българската просвета и култура.
Сред наградените бяха и шестима ученици от Икономическата гимназия.. Грамоти за постигнати високи резултати и достойно представяне на област Кърджали в престижни състезания и конкурси получиха: Анна Пенчeва, ученичка от IX клас, Симона Иванова, Даниела Асенова, Сание Ивова и Есра Бекир от XI клас и Панайот Стоянов от XII клас.
Успехите на учениците са успехи и на техните учители. Като признание за техния труд и резултати, грамоти за висок професионализъм и принос в развитието на просветата в област Кърджали получиха: Димитрия Христова и Цветанка Крачунова – преподаватели по икономически дисциплини в ПГИ „Ал. Константинов“.
Областният управител Никола Чанев пожела на учениците да продължават да следват мечтите си и да покоряват върхове. Той благодари на техните учители за отговорната и всеотдайна работа.

Този пост беше публикуван в Новини. Bookmark the permalink.

Comments are closed.