Икономическата гимназия изпраща своите абитуриенти

94934058_1419163401621788_5344849803576606720_n Днес, 14 май, е последният учебен ден за всички зрелостници. Но поради известните обстоятелства в Професионална гимназия „Алеко Константинов“ няма да се проведе традиционното изпращане на випуск 2020. Завършват 4 паралелки ученици, които заедно със своите учители и родители образуват множество, което би нарушило противоепидемичните мерки.
Затова абитуриентите от випуск 2020 по нетрадиционен начин се сбогуваха с училището си. За последен път с трепет в сърцата зрелостниците от ПГИ „Алеко Константинов“ – Кърджали заеха местата си пред компютрите си и казаха „Сбогом, училище“.
Онлайн церемонията се проведе чрез платформата Тиймс на Майкрософт Офис 365. Имаше водещ, обръщения и спомени. Емоциите бяха големи, вълнението – огромно.
Директорът на гимназията, Атанаска Мешелиева, поздрави абитуриентите и им пожела като истински алековци да вярват в себе си, да бъдат упорити и да постигат целите си. Дванадесетокласниците благодариха на учителите си за тяхната всеотдайност и висок професионализъм. Тържеството протече вълнуващо, макар и в необичайни условия и с по-малко участници. Надяваме се да видим и поздравим зрелостниците до 26 юни в училищния двор, когато те ще получат дипломите си за средно образование пак на тържествена церемония, но този път в обичайните за това условия. Пожелаваме им успех и достойно представяне на матурите!

Този пост беше публикуван в Новини. Bookmark the permalink.

Comments are closed.