Пътешественик


КЛУБ „ПЪТЕШЕСТВЕНИК”

В клубът участват 9 ученици от 8 клас и 6 ученици от 9 клас на гимназията. Целта на клуба е да се обогати общата култура на участниците за европейските страни и да добият добри комуникативни умения на английски език. Учениците чрез презентации се учат да представят и родната страна на чужд език, за да запознаят туристи или техни връстници от цял свят за забележителностите, традициите и обичаите в България.

ПРЕДСТАВИТЕЛНА ИЗЯВА НА КЛУБ „ПЪТЕШЕСТВЕНИК”

На 03.12.2012. в театрална зала „Асара” клуб „Пътешественик” представи проект за забележителностите на моя роден край. Участниците чрез презентации на английски език запознаха гостите с най-интересните места от град Кърджали и околността. Учениците представиха Перперикон, Каменната сватба, Татул и други забележителности в града.

ВТОРА ПРЕДСТАВИТЕЛНА ИЗЯВА

На 25 април 2013,членовете на клуб „Пътешественик” и участниците от TRAVEL AGENCY “SHTASTLIVETCA”, представиха интересен Quiz проект и презентации на английски език за забележителностите, курортните селища, големи градове и интересни места за посещение от туристи в България. Участниците от клуба по проект „УСПЕХ“ демонстрираха своите знания за традициите в нашата страна на английски език и обогатиха познанията на своите съученици за забележителностите от страната, като представиха презентации и изработени от тях плакати за нашите черноморски и зимни курортни селища.
За финал гостите на изявата бяха изпитани с интересни въпроси от викторина на английски език.

Comments are closed.