Вилно селище “Приказка”


Днес, 27 май, се проведе втората представителна изява на клуб “Организиране и планиране на дейността на в.с. Приказка”, с която приключи клубната дейност.

На 8 май 2013 година, в ПГИ“Алеко Константинов“, се проведе първата представителна изява на клуб „Планиране и организиране на дейността на в.с. Приказка“. На нея участниците в клуба презентираха виртуалното си вилно селище и представянето му на Международния панаир на УТФ – гр. Пловдив.

На 18 и 19.04.2013 год. учениците от клуб „Планиране и организиране на дейността на вилно селище Приказка“ посетиха гр. Пловдив където взеха участие в ХVІ Международен панаир на УТФ. На изложението те имаха самостоятелен изложбен щанд, който бяха аранжирали съобразно предмета на дейност на виртуалното предприятие. Учениците се бяха постарали да пресъздадат атмосферата на вилното селище чрез обособяване на рецепция, а допълнителните услуги илюстрираха символично:
- ресторант- аранжирана маса, меню;
- конна езда- самар;
- риболов- въдици и т.н.
За панаира учениците бяха изработили каталог и рекламни материали- рекламна брошура на в.с. Приказка, рекламна книжка с предлаганите допълнителни услуги, рекламна диплянка за СПА-център, химикали с логото на фирмата, визитки. Предлагаха на корпоративните си клиенти два вида тийм билдинг оферти- “Тийм билдинг Релакс” и “Екстремен мийм билдинг”.
По време на панаира учениците извършваха сделки /покупки и продажби/,разплащания по банков път, вербална реклама на дейността си, попълваха точно и акуратно различни документи- фактури, договори, вносни бележки, платежни нареждания, отчети за дневните продажби.

На 16 и 17.11.2012 год. учениците от клуб „Планиране и организиране на дейността на вилно селище Приказка“ посетиха вилно селище Романтика в с.Кирково. Там те имаха възможност да се запознаят с организацията на посрещането и настаняването на гости.

19 и 20.10.2012 год. учениците от клуба посетиха туристически комплекс Бели брези, където се запознаха с основните дейности на местата за пребиваване. Бяха разгледани хотели и хижи.

Comments are closed.