Вилно селище “Перпера”


На 27 май 2013 година, в ПГИ“Алеко Константинов“, се проведе втората представителна изява на клуб „Планиране и организиране на дейността на в.с. Перпера“. На нея участниците в клуба презентираха виртуалното си вилно селище, като направиха историческа разходка, свързана с произхода на името, местоположението и развитието на историческото и културно наследство в региона.
С втората представителна изява клуба прекрати своята дейност.

На 8 май 2013 година, в ПГИ“Алеко Константинов“ се проведе първата представителна изява на клуб „Планиране и организиране на дейността на в.с. Перпера“. Участниците в клуба представиха своите разработки чрез презентиране на различните дейности във вилното селище.

В клубът участват 13 ученици от 11 клас на гимназията.
На 16 и 17.11.2012 год. учениците от клуб „Планиране и организиране на дейността на вилно селище Перпера“ посетиха вилно селище Романтика в с.Кирково. Там те имаха възможност да се запознаят с организацията на посрещането и настаняването на гости.
19 и 20.10.2012 год. учениците от клуба посетиха туристически комплекс Бели брези, където се запознаха с основните дейности на местата за пребиваване. Бяха разгледани хотели и хижи.

Comments are closed.