Как се управлява хотел

Ученици от клуб “Как се управлява хотел” на Майския фестивал

На 26.05.2012 г. учениците от ПГИ “Алеко Константинов” Кърджали взеха участие във второто издание на Майския фестивал “Бъдеще с традиции – Кърджали 2012″, което се организира по инициатива на областния управител Иванка Таушанова и се провежда под патронажа на председателя на Народното събрание г-жа Цецка Цачева.
Жители на цялата област се събраха в градската градина, за да се потопят в атмосферата на традициите и културно-историческото наследство на Източни Родопи.
Сред кулинарните произведения и арт-работилницата на приложните изкуства нашите ученици успяха да привлекат вниманието с представянето на Учебно-тренировъчните фирми, функциониращи в училището, и виртуалните хотели, които тази година “управляваха” като извънкласна дейност по програма “Успех”.
Пожелаваме им да работят все така отговорно и с ентусиазъм и достойно да представят училището ни.

 

Първата представителна изява на клуб “Как се управлява хотел” по програма “Успех” събра много ученици и учители в АЗ на гимназията. Участниците с ръководител Красимира Боюклиева представиха две презентации:
Вилно селище “Приказка”
Хотели в Кърджали и панорама на природните феномени в областта.
Учениците изготвиха макет на хотелите в Кърджали. Под ръководството на Недялка Фучиджиева участниците в клуба изготвиха две презентации, като едното представя хотел “Флора”, а другата вилно селище “Перпера”.
Всички участници получиха грамоти. Те бяха поздравени от директора на ПГИ Кера Петрова, която изказа своето задоволство от работата на клуба и пожела нови интересни изяви.

Comments are closed.